LISTA DE PREȚURI

BEFORE SCHOOL şi AFTERSCHOOL


Taxe

Pretul programului de before şi afterschool este de

 - 850 ron/luna/copil, program 8.00 - 12.00 sau  12.00 - 17.00

- 950 ron 12.00 - 18.00 
 

Ce include:

- efectuarea temelor cu o personal calificat;

- abordare bilingva romano-engleză;

- curs de limbă engleză (8 ședințe/lună)

- program de vacanță, program scurt inclus în cadrul "vacanței vesele" (vacanța claselor primare);

-activităţi suplimentare de fixare a cunoştiintelor, dezvoltare motrica, logică matematică, dezvoltarea aptitudinilor muzicale;

- dezvoltarea inteligenţei emoţionale prin diverse activităţi, jocuri şi interacţiune cu copiii.

- o gustare de fructe.

DAYCARE: taxa /zi - 65 ron programul scurt.

75 ron/zi programul lung.

Orar: 8.00-12.00 şi de la 12.00 - 17.00

Există și posibilitatea supravegherii în cazul efectuării scolii online în intervalul 8.00 - 17.00, 1250 ron/ lună.

Taxe suplimentare:

Transport (taxe cu titlu orientativ - de la școlile din Florești 100 Ron/lună (daca nu pot beneficia de autobusul scolar) ; de la școlile din Mănășur - Grigorescu prin intermediul NAPOCA TAXI intre 130-500 Ron/luna (în funcție de numărul de copii/mașină). De asemenea se poate opta pentru transportul în comun, sau pentru autobusele școlii având o stație foarte aproape de locație)

Din Centru 210-840 / luna (in funcție de numărul de copii/mașină).

Masa - Catering - 16 Ron / zi.

Atelierele YOYO
Terapie -Logopedie 150 ron/sedință 

6-10 ani

850 ron 


Petrecere personalizata in functie de preferinta sarbatoritului, invitatii personalizate online, baloane de sapun, muzica in functie de varsta copiilor, farfurii, pahare, furculite, servetele colorate.
Animatie pe toata perioada petrecerii, treasure hunt cu surprize, baloane de sapun, momente speciale karaoke, accesorii distractive pentru poze, joc twister, exclusivitatea locului de petrecere pentru 3 ore, sala parinti si cafea. Pachetul este conceput pentru 10 copii.
Fiecare copil in plus peste cei 10 plateste 25 ron.

1100 ron


Petrecere personalizata in functie de preferinta sarbatoritului, invitatii personalizate online , pictura pe fata, jocuri de lumini, baloane de sapun, muzica in functie de varsta copiilor, farfurii, pahare, furculite, servetele colorate, pizza ptosciutto copii, apa plata, lumanare aniversara, sampanie copii.
Animatie pe toata perioada petrecerii, treasure hunt cu surprize /escape room, momente speciale de karaoke, accesorii distractive pentru poze, joc twister, exclusivitatea locului de petrecere pentru 3 ore, sala parinti si cafea. Pachetul este conceput pentru 10 copii.
Fiecare copil in plus peste cei 10 plateste 25 ron.

1350 ron


Petrecere personalizata in functie de preferinta sarbatoritului, invitatii personalizate online , pictura pe fata, jocuri de lumini, baloane de sapun, muzica in functie de varsta copiilor, farfurii, pahare, furculite, servetele colorate.
Animatie pe toata perioada petrecerii, treasure hunt cu surprize /escape room, momente speciale de karaoke, accesorii distractive pentru poze, joc twister, exclusivitatea locului de petrecere pentru 3 ore, pizza prosciutto copii, sucuri naturale, apa naturala, lumanare aniversara, sampanie copii, masa de fructe si dulciuri. Sala pentru parinti, cafea, apa plata, covrigei si alune. Pachetul este conceput pentru 10 copii.
Fiecare copil in plus peste cei 10 plateste 35 ron.

1-5 ani

850 ron


Petrecere personalizata in functie de preferinta sarbatoritului, invitatii personalizate online, pictura pe fata,  baloane de sapun, muzica in functie de varsta copiilor, farfurii, pahare, furculite, servetele colorate.
Animatie cu animatoare pe toata perioada petrecerii, piñata(dulciuri si surprize pentru copii), exclusivitatea locului de petrecere pentru 3 ore, sala pentru parinti si cafea.            

Pachetul este valabil pentru 10 copii. Fiecare copil in plus peste cei 10 plateste 15 ron.

1100 ron


Petrecere personalizata in functie de preferinta sarbatoritului, invitatii personalizate online, pictura pe fata, jocuri de lumini, baloane de sapun, muzica in functie de varsta copiilor, farfurii, pahare, furculite, servetele colorate, pizza prosciutto, sucuri naturale, apa naturala, lumanare aniversara.
Animatie cu animatoare pe toata perioada petrecerii, piñata(dulciuri si surprize pentru copii), exclusivitatea locului de petrecere pentru 3 ore, sala pentru parinti, cafea si apa plata.  Pachetul este valabil pentru 10 copii.
Fiecare copil in plus peste cei 10 plateste 20 ron.

1350 ron


Petrecere personalizata in functie de preferinta sarbatoritului, invitatii personalizate online, pictura pe fata, jocuri de lumini, baloane de sapun, muzica in functie de varsta copiilor, farfurii, pahare, furculite, servetele  colorate, pizza, sucuri naturale, apa naturala, lumanare aniversara, sampanie copii, masa de fructe si dulciuri.
Animatie cu animatoare pe toata perioada petrecerii, piñata(dulciuri si surprize pentru copii), exclusivitatea locului de petrecere pentru 3 ore, sala pentru parinti, cafea, covrigei si alune.
Fiecare copil in plus peste cei 10 plateste 25 ron.

Pentru fiecare ora in plus se achita 80 Ron/ora.

Optional, va putem recomanda:

  • fotograf profesionist cu album digital
  • teatru de papusi
  • magician
  • minute de mișcare cu tematica sportiva